Wat bieden wij

Rijlessen & kampen

Wij bieden meer dan alleen maar privélessen aan. Is er iemand jarig en wil je een namiddag bij de pony's doorbrengen, dan zijn onze verjaarsdagsfeestjes misschien wel iets voor jou. Ook tijdens de vakantieperiodes kan je bij ons terecht, in één van de verschillende ponykampen. Je leest er alles over hieronder.

Privélessen

Ben je een absolute beginner of heb je al enige ervaring met paardrijden? Bij ons kan je de kneepjes van het vak leren, van het verzorgen en opzadelen tot het rijden zelf. Voor de lessen hebben wij een tienbeurtenkaart met de formule 10+1 gratis. Vraag gerust meer informatie.

Op afspraak

Verjaardagsfeestjes

Is uw zoon of dochter jarig en houdt hij of zij van paarden, dan is een namiddag tussen de paardjes misschien wel het ideale verjaardagsfeestje...? Op woensdag (tijdens het schooljaar) of eventuele andere dag kan je bij ons terecht om de jarige en zijn vriendjes een fantastische namiddag te bezorgen. Wil je je geen zorgen maken over drank, taart en versiering, dan kan je voor het Deluxe arrangement kiezen. Wij kijken voor alles en jullie moeten enkel de kindjes afzetten.

Woensdagnamiddag tussen 14u en 17u.

Kampen

In de vakantieperiodes organiseren wij meermaals een ponykamp. Tijdens deze meerdaagse kampen zijn de kinderen de hele tijd bezig met de paardjes. De nadruk ligt op het verzorgen en rijden. 

Volgend kamp: 

  • Krokusvakantie: 24-28 februari 2020: inschrijving open

Pensionstallen

Vanaf 1 januari 2020 bieden we ook pensionstallen aan. We hebben nog enkele stallen ter beschikking.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Veronique op het nummer: 0498/64.16.10