Wat bieden wij?

Groepslessen, privélessen, ponykampen, mini-ponyclub, 

Cavalettilessen, verjaardagsfeestjes alsook pensionstallen

Privélessen

Ben je een absolute beginner of heb je al enige ervaring met paardrijden? Bij ons kan je de kneepjes van het vak leren, van het verzorgen en opzadelen tot het rijden zelf. Voor de lessen hebben wij een tienbeurtenkaart met de formule 10+1 gratis. Vraag gerust meer informatie.

Verjaardagsfeestjes

Is uw zoon of dochter jarig en houdt hij of zij van paarden, dan is een namiddag tussen de paardjes misschien wel het ideale verjaardagsfeestje...? Op afspraak kan je bij ons terecht om de jarige en zijn vriendjes een fantastische namiddag te bezorgen. Wil je je geen zorgen maken over drank, taart en versiering, dan kan je voor het Deluxe arrangement kiezen. Wij kijken voor alles en jullie moeten enkel de kindjes afzetten.

Op afspraak!

Ponykampen

Tijdens de vakantieperiodes organiseren wij meermaals ponykampen. Deze duren 3 à 5 dagen, afhankelijk van feestdagen ed. Tijdens de ponykampen staan de paarden en pony's centraal. Elke dag wordt er minstens 1 keer gereden, afhankelijk van de grootte van de groep enz. Daarnaast worden er ook spelletjes gespeeld met de pony's of andere activiteiten.

We starten de dag om 9u en eindigen om 17u. Boterhammetjes zijn zelf mee te brengen. Een tussendoortje in de voor- en namiddag, net zoals water gedurende de hele dag worden door ons voorzien.

Herfstvakantie:
Week 1: 02 tot en met 06 November 2020


Mini-ponyclub

Op zaterdagvoormiddag organiseren we de mini-ponyclub voor de allerkleinsten.

Op zaterdag van 09u tot 11u.

Pensionstallen

Sinds 1 januari 2020 bieden we ook pensionstallen aan. We hebben nog enkele stallen ter beschikking.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Veronique op het nummer: 0498/64.16.10